Soul Atac, Antònia Font, Voltor i Mugroman al Rock a la Mar d'enguany

www.rockalamar.com

Els valencians Soul Atac fan “la música que ens agrada, música negra, i en la nostra llengua”, han destacat els membres del grup. Ritmes rythim & blues, soul, funk, jazz i rock, l’elegància de les veus de les tres solistes femenines, ballarins de break-dance i Dj’s per a presentar a Dénia, la nit del dissabte 28, el primer treball dels dotze músics que han compost i interpretat la banda sonora de la sèrie de RTVV Maniàtics.

Des de Mallorca, Antònia Font viatjaran fins a la Marina per a desplegar sobre l’escenari del Rock a la Mar un espectacle d’“aventures musicals, industrials, turístiques, coloristes, psicoanalistes i d’anar per casa”. El títol del seu darrer disc, Batiscafo Katiuskas, en diu molt de l’estil surrealista i inqualificable que caracteritza aquest conjunt pop. Antònia Font actuaran també el segon dia del festival.

Per a tancar amb contundència la primera nit del Rock a la Mar, Voltor, des d’Aldaia, faran tremolar el públic amb la seua barreja de metall i hard-core, ben representada en el primer treball de la formació, Aprenent a volar.

I Mugroman, de Xixona, seran els encarregats de cloure el festival. Un estil combatiu, mestissatge i molta festa; rock i ska aliats en un segon disc, Esclaus de la nit, per a fer ballar els assistents.

El Rock a la Mar arriba així, enguany, a la tercera edició. El regidor de Cultura, Pau Reig, i Vicent Contrí en representació de l’Associació deCap, organitzadora del festival, han assenyalat que un total de 25 grups han fet possible la consolidació d’aquesta proposta al llarg de tres anys.

La cita amb el Rock a la Mar 2007 tindrà lloc el 27 i 28 de juliol, al port de Dénia. L’entrada a tots els concerts és gratuïta i hi existeix la possibilitat d’acampar, durant els dies de durada del festival, en la platja del Raset.

L'avanç.

temes_noticies: