Temporada 2013 - 2014

Sortides a la muntanya entre setembre del 2013 i agost del 2014

Ruta circular per Sant Llorenç de Munt, passant pel Castellsapera, el Montcau i la Mola

La primera ruta organitzada dins els actes de la setmana cultural va ser tot un èxit! Temps fantàstic i companyia immillorable!

La ruta la vam començar des de Can Robert (algunes complicacions per trobar el punt d’inici… però tot es va resoldre sense més importància). Allí vam agafar el camí direcció la Torre de l’Àngel fins arribar a la riera. Remuntant la riera vam arribar a ca la Barata per agafar el camí Ral de Manresa per coronar el primer cim...el Castellsapera, tot i que finalment aquest el vam saludar des de baix, ja que ens varem passar el desviament però encara quedava molta feina per endavant!

Decidits a que el següent no se’ns passés, vam tirar pel GR-5 fins trobar el desviament per, ara sí coronar el Montcau (1.056m.). Les vistes d’un cim a l’altre molt boniques amb Montserrat vigilant-nos de prop...

Satisfets de la mostra gesta i amb més energia que al principi vam emprendre la carena del Pagès fins arribar a la Mola (1.103m.), però de camí encara ens quedava un regalet per veure...la cova del Drac.
Un cop a dalt de la Mola ja només ens quedava acabar de fruir del paisatge i la companyia amb una agradable baixadeta fins arribar al punt d’inici.

Ruta de les ermites amagades de Montserrat

L'eixida amb la que vam encetar l'any va ser una mica més fantasmagòrica del que esperàvem, ja que durant tota la jornada ens va acompanyar una densa boira que ocultava, més encara, les ermites ja amagades 'per se' a la recerca de les quals anàvem.
Així doncs, no vam poder gaudir de les fantàstiques vistes que, sovint, proporciona Montserrat, però val a dir que l'ambient gris i humit també va tindre el seu encant i que, a més, l'oratge ens va respectar la suficient estona com per fer, almenys, una volta digna a la muntanya més emblemàtica i única del Principat.
Us deixem un xicotet recull d'algunes fotos que vam poder fer.
Fins la propera!

AdjuntMida
Image icon DSC08214.JPG129.23 KB
Image icon DSC08221.JPG348.16 KB
Image icon DSC08225.JPG519.82 KB
Image icon DSC08231.JPG152.41 KB
Image icon CIMG9626.JPG2.15 MB
Data i hora esdeveniment: 
Ds, 01/02/2014 - 08:00 to 18:00