Temporada 2014 - 2015

Serra de Montsant

La primera de les eixides de la temporada ens va portar cap a terres de verema, cap al Priorat. La ruta de dissabte arrancava del poble de Morera del Montsant i ens va dur per camins ben diversos i peculiars. Ascendint pel Grau de Barrots, una paret amb grapes que desembocava en racons que sovint ens obligaven a anar acotxats, vam anar a parar a unes espectaculars vistes de la imponent serra. Agafàrem camí avall en busca de les sendes de l'aigua de la zona i trobàrem el 'Toll de l'Ou', que, curiosament, tot i les abundants darreres pluges, estava molt sec, de manera que vam haver de renunciar al bany que, de ben segur, haguérem fet, ja que la calor i l'esforç apretàven.
La "Llibreria", un laberint de la roca on les pedres es disposen enormes i majestuoses formant camins pels que perdre's, va ser el lloc més màgic de la passejada.
La parada per dinar la férem a sota el Pont de pedra, i la ruta encara ens va sorprendre amb la bonica i atàvica cova del Soronelles, amb una font amagada a l'interior.
L'excursió de diumenge va haver de ser cancel·lada per l'amenaça del mal oratge i alguns vam aprofitar per fer una mica de turisme per la zona. A migdia marxàvem ben contents i carregats de vi.
Ací teniu un tastet del que va ser tot plegat en forma de foto.
Us esperem a la propera!