Naix una nova web de documentació i actualitat antifeixista.

Quan la ultradreta comença a protagonitzar diverses pàgines de la premsa local, algú posa el crit al cel i pensa: -d'on han eixit estos feixistes? La resposta la trobem a la pàgina web www.antifeixistes.org, una iniciativa informativa que apareix en un moment clau, i que a base de dossiers, notícies antigues i documents de tot tipus, tracta d'explicar al navegant qui és aquesta ultradreta valenciana. Per això han recopilat un gruix de notícies antigues conservades per particulars i les han escanejat, posant-les a disposició dels internautes preocupats o curiosos.

Hi podem trobar des del Cas Agulló sencer, fins a totes les aventures polítiques de José Luís Roberto (Acción Radical, FE-FNS, Frente Español, España2000..) així com els diversos grupuscles neonazis que han protagonitzat les agressions dels darrers 15 anys.

Tot i que la pàgina s'acaba d'estrenar, l'arxiu és bastant complet i s'anuncia que està en permanent construcció, és a dir, que espera la participació dels usuaris per incrementar-lo. Igualment, la web ofereix nombrós material gràfic i una serie d'enllaços internacionals d'organitzacions antifeixistes.

AdjuntMida
Image icon 62071234396.jpg9.23 KB
temes_noticies: