Campanya Gaza: Un euro, llavor de Pau.

L’article vinti-vuitè de la Convenció dels Drets dels Infants recull el dret universal a l’educació. La situació humanitària que està vivint la població civil a Gaza és insostenible. Escola Valenciana i la Unesco engeguen una campanya en favor al dret a l’educació dels infants al territori de Gaza adreçada a tots els centres valencians i a la societat en general. L’entitat cívica proposa activitats didàctiques al voltant del conflicte, i recollir un euro per alumne el proper dia de la Pau, 30 de gener. Els fons aniran destinats a tres accions:

uneurollavordepau_02

  • Programa de reconstrucció d’edificis escolars, en coordinació amb el Ministeri d’Educació de l’Autoritat Nacional Palestina i l’Agència de les Nacions Unides per als Refugiats Palestins al Pròxim Orient, UNRWA (adreçats als centres educatius tutelats per les Nacions Unides que representen un 22% del total)
  • Programa d’intercanvis escolars i de suport a la formació del professorat, en coordinació amb les escoles de formació del professorat.
  • Programa d’animació infantil i juvenil, en coordinació amb la Comissió Palestina per a la UNESCO.

En document adjunt teniu dos fulls amb l'objectiu que siguen impressos i penjats en llocs visibles d'aquelles escoles i entitats que hi participen. Us preguem difoneu la informació i imatge en tots els suports digitals possibles.

Consulta tota la informació de la campanya:
www.escolavalenciana.org
96347 27 83
premsa@fev.org

AdjuntMida
PDF icon uneurollavordepau.pdf817.05 KB
temes_noticies: