Debat sobre el deteriorament democràtic

Valencians pel Canvi organitza un debat sobre el deteriorament democràtic de les institucions

Hi intervindran Emilia Caballero, Paqui Viciano. Mònica Oltra i Rosa Solbes

La plataforma cívica Valencians pel Canvi ha organitzat un debat sobre el deteriorament democràtic de les institucions valencianes. La sessió se celebrarà dimarts 27 de gener, a les 19 hores, al col•legi major Rector Peset (plaça Forn de Sant Nicolau, 4, de València). Hi participaran Emilia Caballero, síndica de Greuges; Paqui Viciano, exalcaldessa socialista de Dénia; i Mònica Oltra, síndica del grup parlamentari de Compromís. El debat estarà moderat per la periodista i directiva de Valencians pel Canvi Rosa Solbes.

La taula redona s’emmarca dins del cicle titulat ‘Estem perdent qualitat democràtica?’, que va començar el passat mes de desembre amb una anàlisi dels problemes de l’ensenyament.

Les maniobres per apartar de les seues responsabilitats càrrecs institucionals que resulten incòmodes al Partit Popular, les mocions de censura municipals emparades en trànsfugues, l’aplicació del rodet de la majoria absoluta en les Corts valencianes... són algunes de les qüestions que seran analitzades dimarts 26.

Valencians pel Canvi ha posat en marxa tot un cicle de debats on es reflexiona sobre diferents aspectes de la vida pública valenciana, des de l’ensenyament a la censura en els mitjans de comunicació, passant per la crisi econòmica i per altres assumptes de màxima actualitat.

La plataforma cívica agrupa un centenar d’intel·lectuals, artistes i professionals.

Més informació a http://valencianspelcanvi.net

temes_noticies: