Diada Occitana - Barcelona

El dissabte 31 de gener de 2009 a les 14h30 es farà la XII DIADA OCCITANA a Barcelona, a la sala d’Actes del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (Rambla Santa Mònica, 8) que com és tradicional cada any organitza la CAOC catalana amb la col·laboració, a més, de la Secretaria de Política Lingüística. Serà presidida per Enric Garriga Trullols, president del CAOC i per Josèp-Loís Sans-Socasau, director del Programa “Occitan en Catalonha” per l’oficialitat de l’occità.

Després de la Diada hi haurà un concert de cançons occitanes pel cantant occità ERIC FRAJ i es farà una video-conferència amb l’Escòla Occitana d’Estiu, de Vilanòva d’Òlt (es pot fer també amb d’altres si es vol i es tenen els mitjans).

Us cal confirmar la vostra assistència al CAOC: caoc@caoc.cat; Tel. 93 284 36 34.

-----

Lo dissabte 31 de genièr de 2009 a les 14h30 se farà la XII DICTADA OCCITANA a Barcelona, a la sala d’Actes del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalonha (Rambla Santa Mònica, 8) que coma es tradicional tostemps organiza lo CAOC catalan amb la collaboracion, ongan, de la Secretaria de Politica Lingüística. Serà presidit per Enric Garriga Trullols, president del CAOC e per Josèp-Loís Sans-Socasau, director del Programa “Occitan en Catalonha” per l’oficialitat de l’occitan.

Aprèp la Dictada i aurà un concèrt de cançons occitanas pel cantaire occitan ERIC FRAJ e se farà una vision-conferència amb l’Escòla Occitana d’Estiu, de Vilanòva d’Òlt (se pòt faire tanben amb d’autres se volon e se an los mejans).

Vos cal confirmar la vòstra assistència al CAOC: caoc@caoc.cat; Tel. 93 284 36 34.

CAOC - Cercle d'Agermanament Occitano Català
Hotel d'Entitats. Providència, 42
08024 BARCELONA
Telf. 93.284.36.34
Fax 93.213.76.48
www.caoc.cat

temes_noticies: