Programació Colla La Traca Magdalena 2009

COLLA LA TRACA (C/ Alcalde Tàrrega 79)

DISSABTE 14: Sopar Singstar. Mai “donar el cante” va ser tant divertit... A partir de les 21 h.

DILLUNS 16: Dinar del dilluns de Magdalena, a partir de les 14.30 h. El menú: llangostins amb cigrons. A més, a més, entrants, beguda i postres. Els assistents només han d’aportar fam i 10€. Per reservar plaça, cal enviar un mail a info@centrelanau.net abans de dissabte 14 de març.

I després, Primer Trofeu Magdalena de pilota valenciana, al trinquet de Castelló. A les 16.00 h., partida de juvenils amb els millors jugadors de les comarques de Castelló. I a les 17.30 h., gran partida de professionals, amb les estrelles Genovés i Dani contra Álvaro i Grau.
Organitza el Club Pilotari Castelló amb la participació de La Nau.

DIMARTS 17: Partida d’exhibició de l’escola d’adults de pilota valenciana. Al carrer del Papa Luna (entre Enmig i Major), a les 17 h. Organitzat pel Club Pilotari Castelló.

DIMECRES 18 DE MARÇ: Dia de les paelles a La Traca, a partir de les 14.30 hores l’arròs, abans la picaeta reglamentària. Organitza el col·lectiu del BLOC de Castelló. Cal apuntar-se abans de dimarts 17.

I després, pilota valenciana al carrer de Gràcia (al costat de la Casa dels Caragols). A les 16.00 h., partida d’exhibició de l’escola de xiquets de pilota valenciana, i a les 17.30 h., partida d’exhibició del Club Pilotari Castelló, que és qui organitza.

DIVENDRES 20 DE MARÇ: Concert de música en valencià organitzat pel BLOC JOVE, que tindrà lloc al Carrer Sant Fèlix i que compta amb la col·laboració de la Colla La Traca. Amb les actuacions de Contratempo, Culs Cults i Bandits. Obert a tot el món, festa garantida.

I si voleu plantejar alguna activitat més, recordeu que el local de La Nau és a la vostra disposició… també en Magdalena.

temes_noticies: