Roda de premsa de la 3a Setmana per la Llengua a Perpinyà (24 de març – 11 hores)

Roda de premsa de la 3a Setmana per la Llengua a Perpinyà (24 de març – 11 hores)

Us convidem a la conferència de premsa tindrà lloc al Cafè de la Poste (davant del Castellet), aquest dimarts 24 de març, a les 11 hores. Prendrem un cafè i us presentarem l’equip de la Setmana (Cinema Castellet, Teatre des Hautes Rives, Portail à Roulettes, L’Art i la Manera) i les activitats proposades.

La Setmana per la Llengua és un projecte original organitzat per l’associació cultural perpinyanesa dels Angelets de la Terra, amb diferents col·laboradors sovint poc acostumats a fer activitats en llengua catalana. Aquesta tercera edició s’obre als nostres pobles. Tindrà lloc a Perpinyà, Ribesaltes i Salses, del 31 de març al 4 d’abril.

Enguany volem promoure particularment el projecte musical en llengua catalana del nou grup rossellonès “Llamp te Fregui”. Com sempre l’objectiu és de reforçar els lligams entre els catalans, d’una banda i de l’altra dels Pirineus. La Setmana vol fer descobrir als nordcatalans, d’adopció o de soca-rel, una cultura catalana oberta i moderna. Per això organitzaran cinema en català, debat, lectura poètica i concert durant tota un setmana.

Ramon FAURA i LABAT
Cordinador de la Setmana per la Llengua,
President dels Angelets de la Terra.
Tel: (0033) 668 89 82 71
WWW.SETMANA-LLENGUA.COM

temes_noticies: