Presentació de "Dones en moviment(s)" de Mercè Renom i Cristina Borderías.

El dimecres 25 de març a les 19:30 hores a la llibreria La Sirga farem la presentació del llibre:

"Dones en Moviment(s)" de l'Editorial Icaria i a càrrec de les seves autores, Mercè Renom i Cristina Borderías.

Serà al C. Tordera, 34 baixos, Vila de Gràcia Joanic

Cristina Borderías és doctora en història contemporània i la Mercè Renom llicenciada en filosofia i lletres. Ambdues són especialistes reconegudes en el tema dones i treball. Han escrit nombrosos articles, han col·laborat en investigacions i han participat en moltes conferències arreu del país.

“Dones en moviment(s)” és un treball que recull anàlisis de diversos països i èpoques. S’hi mostren moviments de solidaritat de diferents tipus, tant els que parteixen d’organitzacions formals, com els que sorgeixen de xarxes flexibles o els d’aparença espontània.

És un llibre que explica els objectius i les formes de l’acció col·lectiva que han protagonitzat les dones en la seva lluita per millorar les condicions de vida, enteses en sentit ampli i pel benestar del conjunt social. Des del camp de la cura de les persones, l’alimentació, l’habitatge i l’espai urbà, la salut, l’educació, el control del propi cos, la sexualitat, l’autonomia, l’autoestima, la creació d’espais de cultura, la participació en la vida de la pròpia comunitat.

temes_noticies: