"UN RIU NO ÉS NOMÉS AIGUA QUE PASSA"

Escola Valenciana es complau a convidar-vos a la inauguració de l’exposició i el lliurament de premis del concurs fotogràfic “Un riu no és només aigua que passa”, que compta amb el suport de l’Obra Cultural de la CAM.

Al concurs han participat vora 200 fotografies en les diferents modalitats: tercer cicle de Primària, primer cicle d’ESO, segon cicle d’ESO i Batxillerat i cicles Formatius. Aquesta ha estat la segona edició del concurs de fotografia mediambiental convocat per Escola Valenciana i dirigida a l’alumnat valencià. Si l’any passat la temàtica eren els arbres, en aquesta segona edició els protagonistes són els rius. L’alumnat participant ha realitzat fotografies que posen de manifest la visió dels nostres joves respecte a uns recursos extremadament valuosos per als humans: els rius com a font de vida, com a recurs de regadiu, com a espai per a gaudir, com a eina indispensable per al manteniment de la biodiversitat. Les fotografies mostren també la problemàtica que presenten actualment els rius, barrancs i corrents d’aigua en general i, de manera especial, en les nostres terres.

L’acte serà el dimecres 1 d’abril a les 19:00 en la Sala l’Estufa del Jardí Botànic de la Universitat de València. (C/ Quart 80 46008 València) i acabarà amb un vi d’honor.

L’exposició de fotografies es podrà visitar a la Sala l’Estufa del Jardí Botànic de l’1 al 30 d’abril i està previst que aquesta exposició siga itinerant i que viatge per les comarques valencianes.

Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua.
www.escolavalenciana.org

temes_noticies: