PLATAFORMA PEL DRET DE DECIDIR PRESENTA UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES

EL PROPER DIUMENGE 18 DE FEBRER LA PLATAFORMA PEL DRET DE DECIDIR FA BALANÇ DEL SEU PRIMER ANY D'EXISTÈNCIA I PRESENTA UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES EN FAVOR DEL NOSTRE DRET A DECIDIR

La campanya serà presentada en roda de premsa el diumenge 18 de febrer, a les 12h., a la Plaça del Rei de Barcelona.

El proper diumenge 18 de febrer es complirà un any de la manifestació que amb el lema "Som una nació i tenim el dret de decidir" va convocar a milers de catalans i catalanes.

En el temps transcorregut des d'aleshores els objectius i l'ideari recollit en el manifest de la Plataforma pel Dret de Decidir continuen, malauradament, vigents.

Des de la Plataforma, en la que fa una tasca destacada l'ACP, es vol donar inici a una campanya de recollida de signatures per a reclamar, a través del dret de petició, que el Parlament de Catalunya iniciï el procediment per al traspàs a la Generalitat de la competència per a la convocatòria de consultes populars via referèndum, tal com es recollia en el projecte d'estatut aprovat al Parlament però que va quedar fora del text definitiu.

Amb aquesta iniciativa es vol, a més, donar a conèixer que la societat civil que va convocar aquella manifestació segueix viva i en procés continu de reorganització d'una xarxa que compta amb més de 700 entitats, de signe i mida diversa, per tot el territori del nostre país.

A hores d'ara, i sense disposar d'un recompte complert, ja han confirmat, entre d'altres, la seva adhesió al document o/i assistència a l'acte: Aureli Argemí, Carme Sansa, Elisenda Paluzie, Eric Bertran, Feliu Ventura, Fèlix Martí, Hèctor López Bofill, Jordi Vila-Abadal, Julià de Jodar, Lluís Maria Xirinacs, Núria Feliu, Obrint Pas, Oriol Jonqueres, Titot, Salvador Cardús, Miquel Sellarès, etc.

Des de la Plataforma es fa una crida a tothom per a que s'adhereixi a la campanya i es convida a tothom a que estigui present en aquest acte públic en favor del nostre dret a decidir.

temes_noticies: