Tothom als cinemes: "Catalunya - Espanya"!

Us comuniquem que hui dijous 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, s'estrena la pel·lícula documental Cataluña - Espanya. Una obra que té la intenció de posar sobre la taula les disputes entre les dues nacions i les seves expressions polítiques: el catalanisme i l'espanyolisme. Hi participen representants d'un i altre cantó: des d'Albert Boadella fins Toni Soler, de Félix Ovejero fins Xavier Solano o l'economista Elisenda Paluzie.

És molt important que durant el primer cap de setmana d'emissió de la pel·lícula (24, 25 i 26 d'abril) aquesta tingui una bona recaptació per tal que pugui mantenir-se en cartellera durant les properes setmanes i mesos, de manera que us esperonem a tots i a totes a assistir massivament als cinemes a veure un documental que sens dubte serà per Catalunya el que La pelota vasca de Julio Médem va ser pel País Basc.

Cataluña - Espanya es podrà veure als cinemes de Barcelona (Comedia, Cinesa Diagonal i Boliche), Girona (Ocine-Oscar), Tarragona (Les Gavarres), Lleida (Funatic), Sabadell (Imperial), Manresa (Atlantida), Vic (Sucre), Mataró (Cinesa Mataró Park), Granollers (El Nord) i Olot (Multicines Olot).

Podeu, així mateix, veure a YouTube el trailer i els diferents spots (1, 2 i 3) de la pel·lícula.

Informació que us fa arribar la Comissió de la Dignitat www.comissiodeladignitat.cat

...........................................................................................................................

'CATALUÑA-ESPANYA' és ' La pelota vasca' catalana, i encara més explosiva.

Link a www.catalunyaespanyalapeli.cat per saber-ne més.

Rubert de Ventós, Boadella, Germà Bel, Tremosa, Colomines, Aznar, Lluís Cabrera, Alfonso Guerra, Rodríguez de Miñón, López-Tena i 50 més hi diuen la seva!

Als cinemes de Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Sabadell, Manresa, Vic, Mataró, Granollers i Olot a partir del proper 23 d'abril.

Consulteu cartelleres

MASSA D'OR PRODUCCIONS, S.L.
Sant Pere Més Alt 66, pral. 1ª
08003 Barcelona (Spain)
Tel. (+34) 93 310 35 10
Fax: (+34) 93 268 81 99
films@massador.com
www.massador.com

temes_noticies: