Programa Casal Elx i Crevillent maig juny juliol 09

AGENDA CASAL JAUME I D'ELX

 • MAIG
  1. Dijous,14 de maig a les 20:00 hores al Casal d'Elx: COMENÇA EL CICLE: RECORDANT NICARAGUA 1979-2009. 30 anys de la Revolució Popular Sandinista. Memòria d'una generació en lluita. Amb la projecció de la pel·lícula “La Insurrección”. Organitza: Associació de Solidaritat amb Amèrica Llatina d'Elx (Assall) i Entrepobles.
  2. Divendres, 15 de maig a les 20:00 hores al Casal d'Elx: CICLE RECORDANT NICARAGUA: INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES I RETALLS DE PREMSA DE NICARAGUA DE 1979-2009. Aquesta exposició romandrà al Casal fins al 26 de juny. Organitza: Associació de Solidaritat amb Amèrica Llatina d'Elx (Assall) i Entrepobles.
  3. Dissabte,16 de maig a la ciutat de Castelló. “II TREN REPUBLICÀ” des d'Oriola a Castelló més manifestació. Crida a tots els sobiranistes valencians. Vine en la teua Senyera i manifesta't per la República Valenciana!. Per quart any consecutiu la Coordinadora del País Valencià per la República reunida a Alacant el 13 de setembre del 2008 va convocar la manifestació republicana. Més informació http://annanoticies.com
  4. Dijous, 21 de maig a les 20:00 hores al Casal d'Elx: CICLE RECORDANT NICARAGUA: Projecció de la Pel·lícula “La Montaña es algo más que una immensa llanura”. Organitza: Associació de Solidaritat amb Amèrica Llatina d'Elx (Assall) i Entrepobles.
  5. Divendres, 22 de maig a les 20:30 hores al Casal d'Elx: Xarrada debat:
   Cap a on va l'ensenyament als Països Catalans? Experiències de les lluites per l'ensenyament públic. A càrrec de Robert Gonzalez (Professor de Secundària, membre de la USTEC-STES i activista en les vagues contra la Llei Catalana d'Educació (LEC)
   Organitza: Esquerra Anticapitalista
  6. Divendres, 29 de maig a les 20:00 hores al Casal Jaume I d'Elx: Amb motiu del Dia Internacional per la Salut de les Dones. Videofòrum amb la pel·lícula: “4 meses, tres semanas y dos días” L'Esglesia i la dreta volen que tornem al temps de l'avortament clandestí. En aquesta pel·lícula veurem les dificultats d'una dona per avortar a la Rumania de finals dels 80.
   Organitza: Assemblea de Dones d'Elx
 • JUNY
  1. Dijous, 4 de juny a les 20:00 hores al Casal d'Elx: CICLE RECORDANT NICARAGUA: Projecció de l'Audiovisual “Nicaragua 1985-1986”.
   Organitza: Associació de Solidaritat amb Amèrica Llatina d'Elx (Assall) i Entrepobles.
  2. Dijous, 11 de juny a les 20:00 hores al Casal d'Elx: CICLE RECORDANT NICARAGUA: Projecció de l'Audiovisual “Nicaragua 1987-1988”.
   Organitza: Associació de Solidaritat amb Amèrica Llatina d'Elx (Assall) i Entrepobles.
  3. Divendres, 12 de juny a les 20:00 hores al Casal d'Elx:
   INAUGURACIÓ de l'EXPOSICIÓ DE PINTURA de fi de curs dels xiquets i xiquetes alumnes de l'escola de pintura del Casal Jaume I d'Elx. Aquesta exposició romandrà al Casal fins al 30 de juny.
  4. Dissabte, 13 de juny a les 21:00 hores: SOPAR I LLIURAMENTS DELS XI PREMIS JAUME I -CASAL D'ELX Enguany, la Junta Gestora del Casal Jaume I d'Elx, ha decidit atorgar els Premis Jaume I - Casal d'Elx a: Joan Carles Martí i Casanova (Vicepresident de l'Associació Cívica per la Llengua “El Tempir d'Elx”). Alfons López Tena (Llicenciat en Dret per la Universitat de València, exvocal del Consell General del Poder Judicial). Softcatalà (és una organització sense finalitat de lucre, l'objectiu bàsic de la qual és fomentar l'ús del Català a la informàtica). Actuacions dels monòlegs de Marian Díez i Concert de Batà. Nota: reserves i retirada de tickets abans del dijous, 11 de juny). Sopar i Lliurament de Premis al Restaurant del Parc Esportiu Muicipal "Dàtil d'Or"
  5. Divendres, 19 de juny a les 20 hores al Casal d'Elx:

   CONCERT “ARTHUR CARAVAN” UN DELS GUANYADORS DEL CONCURS DE MÚSICA EN CATALÀ: AMPLIFICA’T http://www.circuitdemusicavalencia.com/index.html http://www.acpv.cat/php/noticia.php?id_noti=913&sessio=

   Venen des de les muntanyes d’Alcoi amb un disc baix del braç i un contundent directe a la cistella.
   Aquest quintet experimentat comparteix formació amb Jalea Real (Vinga va! Costellam 2005) i el duet Ix (Cançons d’amor i activisme mil·lèssim Costellam/G3G 2006). També els podeu trobar a la BSO del guardonat film El Taxista Ful. Diuen que les seves cançons omplin els carrerons d’un aire existencialista, sempre inconformista, delitosament evocadora i bucòlica.
   Per fer-se una idea, és com si juntares en una càlida nit de Sant Joan a Ovidi Montllor, Pep Laguarda i Dominique A, amb l’intensitat dels Sonic Youth, les progressions de Can i Will Oldham preparant les brases. Han compartit escenari amb Pau Riba, Remigi Palmero, Joan Miquel Oliver o Conxita entre altres...À découvrir absolument! “arthur caravan”.

  6. Dijous, 25 de juny a les 20:00 hores al Casal d'Elx: CICLE RECORDANT NICARAGUA: Projecció de la Pel·lícula “La Canción de Carla”
   Organitza: Associació de Solidaritat amb Amèrica Llatina d'Elx (Assall) i Entrepobles.
 • JULIOL
  1. Dissabte, 18 de juliol a les 21:00 hores: “SOPAR SARDINADA” a la platja del Pinet d'Elx. Restaurant-Hostal Maruja, a la vora de Mar i passejada per la platja a la llum de la Lluna. La xica o el xic el poses tu. Nota: confirmeu assistència abans del dimecres 16 de juliol.
  2. Del dissabte 25 al 31 de juliol: “COLÒNIES D'ESTIU” Acció Cultural del País Valencià. Ofereix per a l’estiu colònies per a xiquets/es i joves de 7 a 14 anys.
   En ple Massís de Penyagolosa es busca que els xiquets/ es combinen el passar-s’ho bé amb l’aprenentatge de tècniques de muntanya, que coneguen i respecten la natura, que sàpiguen conviure amb altres xiquets/es, respectant els costums dels altres i aprenent i fent respectar-ne les pròpies. Amb metodologia lúdica i pedagògica que creiem apropiada a les fites que perseguim. DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ Telefonar abans de l’1 de juny per a reservar la plaça. Les places són limitades (per estricte ordre de reserva). PREU Socis: 260 € No socis: 300 € (Transport inclòs) Per a més informació i per a reservar, telefoneu al 96 315 77 99 i demaneu per Pepa Alòs (teatre@acpv.cat).
  3. TREBALLS AL CASAL MES DE JULIOL: Inventari, Emparellar, Organitzar, Biblioteca, Pintar i d'altres. El Casal romandrà obert fins al 27 de juliol, que tancarem per fer neteja general.
temes_noticies: