XI PREMIS JAUME I CASAL D’ELX

XI PREMIS JAUME I CASAL D’ELX

dissabte, 13 de juny, a les 21:00
Restaurant del Parc Esportiu Municipal
(Dàtil d'Or)

El Casal Jaume I d'Elx compleix l' onzé aniversari de la seua inauguració. En tots aquests anys, hem intentat que el Casal fora un centre d'irradació de cultura, de propostes, de diàleg i d'intercanvi d' idees i coneixements.

Així mateix, el Casal Jaume I d'Elx ha esdevingut un centre social en el qual col·lectius, associacions i diferents persones han trobat el lloc on reunir-se, fer les seues activitats i poder desenvolupar tota la seua creativitat.

Avui, onze anys després, és tota una realitat: conferències, taules redones, presentacions de llibres, exposicions, excursions, cursos, tertúlies, projeccions, debats, muntatges escènics, teatre, soparets i moltes altres iniciatives. Això ha estat fruit de molt treball i esforç, de maldecaps i satisfaccions, d’errades i encerts.

Per això, la gent del Casal Jaume I, i els simpatizants hem decidit reunir-nos, sopar tots plegats i celebrar els nostres onze anys de vida. I també, reconéixer la tasca d’altres col·lectius de la ciutat, de la comarca, del país i de més enllà que s’hagen distingit d’una manera o l'altra en l’impuls i la lluita per una ciutat i un món més oberts, plurals i solidaris i que, d’una manera ferma i constant s’hi deixen la pell per aconseguir una societat millor.

Enguany, la Junta Gestora del Casal Jaume I d'Elx, ha decidit atorgar el Premi Jaume I - Casal d'Elx a:

Alfons López i Tena (Sagunt)
(Exvocal del Consell General del Poder Judicial i President del Cercle d'Estudis Sobiranistes)

Joan-Carles Martí i Casanova (Elx)
(Assagista, conferenciant i activista en llengua catalana. Actualment és vicepresident d'El Tempir d'Elx i Tècnic Superior de Turisme de l'Ajuntament de Guardamar del Segura)

Softcatalà
(Compromís amb la Llengua Catalana, en l'àmbit de la informàtica, les noves tecnologies i internet.)

Dintre de la gala hi haurà l'actuació-concert de Batà.

El lliurament d’aquests premis tindrà lloc durant el transcurs d’un sopar que farà el Casal el proper dissabte, 13 de juny, a les 21.00 hores al Restaurant del Parc Esportiu Municipal d'Elx (Dàtil d'Or)

Preu: 33 €

Nota: Confirmeu i Retireu els tiquets del Casal abans del dijous, 11 de juny.

(Per a més informació no dubteu a posar-vos en contacte amb el Coordinador del Casal Jaume I d'Elx, Agustí Agulló al 965426480/645192121)

CASAL JAUME I D'ELX
SANT JORDI,2
ELX-03203
(BAIX VINALOPÓ)
TELÈFON 965426480
elx@acpv.cat

temes_noticies: