R de Renegà, defensem la Serra de la Renegà

imatge de rderenega

La Serra de la Renegà es una zona costera d'uns 2.500 metres de longitud, que pertany al municipi d'Orpesa, limitada les torres vigies: al sur la Torre Bellver i al nord la Torre Colomera. Avui aquest parc verge està en alerta màxima, i el perill és inminent si no fem res.

La destrucció de la Serra de la Renegà començà fa uns anys amb la LRAU i encara avui en dia s'ha aconseguit millorar res amb l'actual llei valenciana d'urbanisme (LUV). Chalets, carreteres, grans urbanitzacions de l'autopista fins al tren.. i el ciment no s'atura.

R de Renegà som una plataforma de persones preocupades per la salut de la Serra de la Renegà, el territori que tenim entre Benicàssim i Orpesa. La Renegà és un espai de llibertat, de natura i de plaer. Ens els darrers anys està canviat la situació i aquest territori està sent amenaçat per la codícia d'uns i la desídia d'uns altres, els plans urbanístics no s'aturen, els projectes pseudo-verds són un risc medioambiental molt gran que a curt termini signifiquen grans despeses econòmiques i a llarg termini signifiquen l'explotació totals d'uns espais verges, nets i públics. R de Renegà ens hem decidit a obrir al públic aquesta plana web informativa, trobar grups ecologistes d'afinitat, unir esforços i mostrar la situació de risc de la Serra de la Renegà que fruit dels canvis que estan succeint entre la platja nudista de Torre Bellver i els diferents camins que hi han per la Serra, especialment a la part marítima

Més informació: http://r-de-renega.mooo.com

Forums: