Missatges a Camps. Capítol II. Participeu!

AdjuntMida
Image icon postals18j.jpg673.97 KB

Amigues i amics, els qui sou pares i mares, els qui sou alumnes, els qui sou docents, els qui sou ciutadans que aposteu per un model educatiu plurilingüe real i una escola pública de qualitat i en valencià. Volem agrair-vos la vostra participació en l’enviament de Postal pel Plurilingüisme al president Camps, el vostre suport al Pla per l’Escola Pluringüe que va presentar Escola Valenciana a la Conselleria d’Educació a principis d’any, la confiança que dipositeu en la nostra entitat amb l’assistència a les Trobades d’Escoles en Valencià i les denúncies que feu a l’administració perquè no hi ha suficient oferta d’ensenyament en valencià als nostres centres educatius.

Per tot això volem que el dia 18 de juny vosaltres sigueu els protagonistes en la II part de la campanya de Missatges a Camps. Com a final d’aquest curs reivindicatiu, com a homenatge a la tasca que cadascú de vosaltres feu per l’ensenyament en valencià diàriament i com a cloenda a l’allau de Postals pel Plurilingüisme que esteu enviant a Francisco Camps volem que la paraula la tingues tu, vosaltres, la veu de persones amb seny.

Us animem a què ens envieu els vostres missatges (Text, Vídeo, Fotografia) relacionats amb les reivindicacions educatives d'aquest curs que després seran projectats a la pantalla gegant. Com fer-ho?

 • Text

  Per correu electrònic a drets@fev.org
  Al facebook Facebook: envia'ns un missatge o penja-ho en el nostre mur amb l'assumpte: Missatge a Camps

 • Fotografia

  Us demanem imatges d'aquest curs, sobre reivindicacions i activitats relacionades
  Per correu electrònic a drets@fev.org
  Al Facebook: publíca-la al nostre mur

 • Vídeo

  Agafa el teu mòbil, càmera digital o webcam i grava el teu missatge (max. 20") adreçat a Camps. Com fer-ho arribar?
  Per correu electrònic: drets@fev.org
  Penja-la a youtube i envia'ns l'enllaç
  En DVD a Escola Valenciana (José Grollo 91, 46025 València / Perú, 16 local A 03008 Alacant / Antoni Maura, 18 baix, 12001 Castelló)

En document adjunt teniu el cartell per imprimir i penjar al vostre centre

Premsa Escola Valenciana
653189366
premsa@fev.org
www.escolavalenciana.org

temes_noticies: