Colònies Lingüístiques d'Estiu

La Direcció General de Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma, dependent de la Regidoria de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, organitza, de nou, unes colònies lingüístiques adreçades a joves estudiants d'ESO i Batxillerat de Palma.

Es tracta d'un campament d'una setmana de duració en que els participants són un 70% de joves catalanoparlants i un 30% de joves no catalanoparlants. L'objectiu principal és, a més de passar-s'ho bé en un ambient lúdic, fomentar l'ús de la llengua catalana entre el jovent de Palma, incidint especialment en els i les joves no catalanoparlants, que tindran l'oportunitat de conviure amb altres joves que la tenen com a llengua habitual i de participar junts en multitud d'activitats.

Durant els 7 dies faran diferents tallers, jocs, gimcanes, activitats d'aventura i visites culturals, entre altres coses. A més, dins els programa de les colònies s'hi inclouran dues xerrades de tema lingüístic adaptades a l'edat dels joves que hi participen.

Les Colònies Lingüístiques es duran a terme del 10 al 16 d'agost (per a joves de 4rt d'ESO, 1r i 2n de batxiller) i del 17 al 23 d'agost (per a joves de 1r, 2n i 3r d'ESO) al Campament de La Victòria, a Alcúdia. El preu és de 35 euros, i per inscriure-s'hi cal que vos poseu en contacte amb el Projecte D (Servei de Dinamització Lingüística de Palma) al telèfon 971 257 761. Així mateix hi podeu telefonar per qualsevol dubte que tengueu.

--
Joves de Mallorca per la Llengua
C. del Pare Bartomeu Pou, 31
07003, Palma
tel.: 971 723 299
fax: 971 719 385
info@jovesllengua.cat
www.jovesllengua.cat

temes_noticies: