Espai País Valencià celebra el 9 d'Octubre a Barcelona

Valencians de BCN i del món, sóc Jaume I.

El proper 9 d'octubre aniré a BCN per rememorar amb vosaltres aquell gloriós dia en què la ciutat de VLC va caure rendida als meus peus.

Enguany farem un cercatasques, çò és, anar de bar en bar per donar-nos a conèixer, popularitzar la meua figura i la vostra festa. També espere poder representar fragments del meu reial llibre i fer així més entenible la meua història.

Com ens organitzarem?

Farem el següent, a les 19:00 quedarem al local de l'EPV (entitat patrocinadora al c. Verdi 174) i així ens podrem engalanar com l'ocasió es mereix. Uns de cristians i altres de mossàrabs, medieval tot.

I així abitllats anirem fent gran passacarrer acompanyats pels millors instrumentistes del mercat fins al bar Revoluciona't (on ens prendrem la primera consumició*) seguirem cap a la Torna (on prendrem la segona consumició**) pujarem fins a la Violeta (tercera consumició*) i acabarem en la Terreta (cuarta consumició*). Per participar d'aquest recorregut i consumir, com Déu mana, caldrà haver-se comprat un tiquet al local de l'EPV, abans de començar, al mòdic preu de 5€.

*La consumició és cerveseta
**cerveseta + tapeta

Després a la Terreta, i a portes tancades, farem un convit reial on gaudirem dels exquisits plats que els cuiners ens aprepararan. Per accedir al sopar deuríeu adquirir el vostre tíquet amb antelació. (Sopar reial 10€socis-12€ no socis d'EPV)

I així satisfets i contents acabarem aquesta festa.

Visca València!!!

PD: Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a tonirevert@yahoo.es

temes_noticies: