Primera Setmana per la llengua a la Universitat de Perpinyà

Bus divendres dia 30 de març que sortirà de Barcelona (si us apunteu) i passarà per St Celoni a recollir la colla de bastons del Casal Quico Sabater.

El programa:
Dimarts 27 de març, 17h. Conferéncia-debat sobre Catalunya Nord i els Països Catalans
Lloc : Biblioteca Universitaria

17h30 Inauguració de l’exposició itinerant « Països Catalans : Una llengua, una identitat », realitzada per l’associació cultural Angelets de la Terra.

Dimecres 28 de març
17h. Taula rondona sobre la Universitat de Perpinyà i la Xarxa Joan-Lluís Vives d’Universitats Catalanes, amb els rectors de les Universitats, professors i estudiants.
Lloc : Amphi 5

Dijous 29 de març
17h. Lectura de poesies amb Gerard Jacquet, Coletta Planas, Cristina Giner, Pere Figueres, Pere Sunyer, Renada Laura Portet, Ester Xaragai, Carles Hac Mor, Abdou i els rumberos de Sant Jaume, etc.
Lloc : Casa de l’Estudiant

Divendres 30 de març
18h. « Cercavila sense fronteres », amb percussions africanes i catalanes, gegants, grallers, castellers, ball de bastons, etc.
Lloc : Des de la plaça Catalunya fins a la Universitat

21h. « Concert per la Llengua », concert gratuït amb La Mata Negra (tradicional, Barcelona), Pau Alabajos (cantautor, País Valencià), Xazzar (jazz-tzigane, Sabadell), Es Reboster (reggae-ska, Mallorca), grup africà
Lloc : parking de la Universitat

temes_noticies: