"LOVELY", el primer poemari d' Antònia Vicens, a BARCELONA

EDITORIAL MOLL
75 anys!

[Presentació]
Espai Mallorca

C/ Carme, 55 - BARCELONA
17 de novembre de 2009
19.30

Antònia Vicens, una de les més grans novel·listes de la literatura catalana contemporània, amb títols fonamentals com ara són Terra seca i Ungles perfectes, serà dimarts vinent (17-11-09) a l' Espai Mallorca de Barcelona per presentar-nos LOVELY, el seu darrer llibre i primer poemari.

Amb aquesta obra, Antònia Vicens fa avançar encara una passa més la seva privilegiada relació amb el llenguatge i l’escriptura, que ja coneixíem gràcies a la seva obra narrativa. Lovely ofereix una esplèndida col·lecció de poemes escrits amb l’estil característic de l’autora: ple de sensualitat i de capacitat de suggeriment, amb una expressivitat madura, concisa i rotunda, cisellada amb gran precisió.

Motius diversos com ara la memòria agredolça de la infància, la vida d’una família qualsevol a la postguerra, la iniciació a la literatura, el descobriment del sentiment de culpa, i, sobretot, l’omnipresència de dues figures, el pare i la mar, dibuixen, a través dels poemes de Lovely, un itinerari vital encaminat a un objectiu fonamental: la conquesta de la tendresa.

A la presentació hi prendran part, a banda de l'autora, na Cèlia Sànchez-Mústich, poeta i promotora cultural, i na Cinta Massip, poeta i rapsoda.

No hi falteu!

+ info

Lluís Pérez-Carrasco
Dep. de Coordinació i Promoció
lluis@editorialmoll.cat
Tel 971724176
Fax 971726252
Apartat de Correus 142
07011 PALMA (Mallorca)

temes_noticies: