Casal Popular de Castelló: Activitats . . .

 • Actes en commemoració les Normes del 32
  1. dissabte 12, a les 22:00 hores al Casal Popular de Castelló: "Festa per la Llengua" (amb punxadiscos i begudes de la terra)
  2. dijous 17 als IES "Penyagolosa" de Castelló i divendres 18 al "Honori Garcia" de la Vall d’Uixó: xerrada sobre les Normes de Castelló a càrrec del sociolingüista Vicent Pitarch
  3. dissabte 19, a les 18:30 hores a "La Farola" de Castelló: cercavila commemorativa de la signatura de les Normes Ortogràfiques de 1932 (durant la cercavila hi haurà una mostra de cultura tradicional, amb dolçainers i tabaleters, cant d’estil i una colla de dimonis); en acabar, sopar popular a la Plaça de les Aules i concert de "rap" en català amb els grups La Polla Blüe (de Nules) i MC Fabre (de València).

  Organitza: Comissió del 32 - Esquerra Independentista de la Plana

  + Info: Què són les Normes de Castelló?

 • R de Renegà
  http://r-de-renega.mooo.com

  Estimats peixets i pardalets,
  Us ajuntem el cartell de les pròximes activitats que fem al desembre.

  1. Divendres 11 a Benicàssim, projecció de curts al carrer a les 20:30h en front del Teatre Principal. N'hi haurà lassanya, falafel i entrepans vegans a preus populars.
  2. Divendres 18 al Museu d'Art Contemporani de Castelló projecció de La Hora 11 en dues sessions.

  Veniu i participeu d'aquesta revolució que mai eixirà a Canal 9.

  LA DESTRUCCIÓ NO S'ATURA, NOSALTRES TAMPOC

 • Marxa de torxes
  1. divendres 18 de desembre, a les 19:00 hores a la Plaça de l’Ajuntament de Castelló: marxa de torxes en solidaritat amb els presos i preses polítiques catalanes (organitzada pel Grup de Suport als Presos)
 • Cercavila en homenatge als defensors de la vila
  1. dissabte 16 de gener, a les 11:30 hores a la cantonada dels carrers Major Sant Jaume i Pere III de Vila-real: en l’aniversari de l’incendi de Vila-real durant la "guerra d’ocupació", cercavila en homenatge als defensors de la vila (organitzada per l’Esquerra Independentista comarcal a nom de la campanya dels "300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència").

Casal Popular de Castelló
c/ d'Amunt, 167
12001 - Castelló de la Plana
(La Plana Alta - Països Catalans)

casalpopulardecastello@gmail.com

http://casalpopulardecastello.blogspot.com/
http://laplana.indymedia.org