Egunkaria, Juan Gorriti eta San Tomas

Us recordem que divendres és l’últim dia per comprar participacions de la loteria de Nadal de l’Euskal Etxea (el mateix número de tots els anys: 23167) i números per la cistella de productes que trobareu al Txoko nou.

En quant a l’agenda cultural de l’Euskal Etxea d’aquesta setmana:

  • Dimarts a les 20h, Juan Gorriti, escultor: xerrada. Després de 500 anys essent i caminant com un arbre. Després del seu pas recent per Sagardi i Don Serapio, amb exposicions d’escultures a instal·lacions fora de les galeries, Juan Gorriti ens presenta, acompanyat de l’arquitecte Jabier Lekuona, els seus últims projectes i treballs relacionats amb el temps i la necessitat. També parlaran d’idees que sorgeixen des de la terra i la memòria. Idees que, amb ganes de comunicació, llibertat i sentiment, s’han convertit en accions efímeres o grans projectes urbans.
  • Divendres a partir de les 18h, celebració de Sant Tomàs. A les 18h Olentzero a l’Haurren Txokoa. A les 19h trikipoteo pels carrers del Gòtic i la Ribera acompanyats de bertsolaris. A partir de les 21h sidra i txistorra al txoko de l’Euskal Etxea.

Us informem també que el dimarts a les 20h i a la plaça Sant Jaume hi ha convocada una concentració de protesta: No al judici a Egunkaria: ja n’hi a prou. Adjunt trobareu el comunicat de premsa de la Comissió Catalana de Seguiment i Observació al Cas Egunkaria.

-------------------------------------------------------
CENTRE CULTURAL EUSKAL ETXEA
Placeta Montcada 1-3
08003 Barcelona
Tel.-93.310.22.00
Fax.-93.268.40.80
barcelona@euskaletxeak.org
www.euskaletxeak.org

temes_noticies: