Presenten els grups seleccionats per al II So de Sons [Circuit de Música en Valencià]‏

Seleccionats els grups per a la segona edició del Circuit So de Sons

So de sons, el Circuit de Música en Valencià [CMV] ja té els grups triats per aquesta nova edició. Un total de 10 formacions oferiran concerts per les sales i locals del País Valencià

La segona edició del Circuit de Música en Valencià So de Sons ja té clars els protagonistes d’aquesta nova fase. Es tracta de deu grups valencians que oferiran concerts per una série de locals i espais col·laboradors dels País Valencià.

Els grups seleccionats són Xavier Morant i Hugo Mas, com a músics que fan cançó d’autor, Sant Gatxo i Pinka, en l’apartat de Pop i Rock, i Aljub i Artaica, triats per la seua vessant folk i de noves músiques. Finalment, s’ha triat el grup MC Fabre, per ser la formació revelació en l’última edició dels Premis Ovidi de la Música en Valencià.

A més a més, s’han seleccionat tres grups de reserva que són: Batà, Desgavell i Lilit i Dionís.

CMV
El Circuit de Música en Valencià proporciona als grups una programació d’actuacions estables i que els permetrà donar a conéixer la seua música.

La finalitat del circuit és, bàsicament, cobrir un buit que existeix en la programació de música en català a les sales privades i d’aquesta manera complementar altres iniciatives com la gira de la FEV, més dirigida a espais oberts. També el fet de consolidar un circuit de música al País Valencià, com altres que ja estan funcionant a altres àmbits (ASSAC a nivell de Catalunya e INJUVE a nivell estat espanyol).

GRAELLA DELS GRUPS SELECCIONATS

Cançó d’Autor
Hugo Mas - www.myspace.com/hugmas
Xavier Morant - www.myspace.com/xavimorant
Batà (reserva) - www.myspace.com/projectebata

Pop/rock
Sant Gatxo - http://www.myspace.com/santgatxo
Pinka - http://www.myspace.com/desgavell

Folk i Noves Músiques
Aljub - www.myspace.com/joansamaravilla
Artaica - www.myspace.com/artaica
Lilit i Dionís (reserva) - www.myspace.com/dionisililit

Grup revelació en els Ovidi 2009
MC Fabre - http://www.myspace.com/mcfabre

Més informació: - Telf. 669963198
i: http://www.circuitdemusicavalencia.com/

temes_noticies: