NOTA DE PREMSA: Torna el concurs Lliga't a la música

NOTA DE PREMSA

Torna el concurs Lliga't a la música, la primera oportunitat per als joves que comencen fent música en català

Hi poden participar solistes o grups que tinguin, almenys, la meitat dels seus membres entre 14 i 18 anys. Les inscripcions es poden fer fins al 31 de març de 2010 a www.terceravia.org/lligat

Després de l'èxit de l'any passat, la segona edició del concurs Lliga't a la música ha donat el tret de sortida i torna amb l'objectiu que el certamen sigui la primera gran oportunitat per a joves grups de música o solistes que resideixin en qualsevol dels territoris de llengua catalana. El premi que obtindrà el guanyador del Lliga't serà un val de compra de 1.000 euros en material musical, un mínim d'un concert en directe, la classificació directament entre els 20 primers grups del concurs de maquetes dels Països Catalans Enganxa't a la música i la participació en el CD recopilatori que publicarà l'esmentat concurs l'any vinent.

Per a poder participar al Lliga't a la música cal que la meitat dels membres del grup tinguin entre 14 i 18 anys. Els grups o solistes participants poden practicar qualsevol estil musical. Els participants en el concurs han de presentar un mínim de 3 cançons pròpies (no versions), totes en català. Les cançons es poden penjar directament al web www.terceravia.org/lligat, on també hi podran trobar la fitxa d'inscripció al concurs. La data límit per a penjar les cançons finalitza el dia 31 de març de 2010.

Les bases del concurs es difondran principalment a instituts i escoles de música de Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Catalunya Nord, Franja de Ponent i Andorra. Tot i així, també s'arribarà als músics i als joves en general gràcies a la difusió del Lliga't a través de Tercera Via i del nou facebook del concurs.

El Lliga't a la música està organitzat per la Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC), entitat que aplega 70 organitzacions que treballen per la llengua, i pel concurs de maquetes dels Països Catalans Enganxa't a la música, concurs referent al nostre país adreçat a aquells artistes que volen donar un salt al món musical professional amb l'edició d'un disc i una gira de concerts. El Lliga't compta també amb el suport de la Secretaria General de Joventut, del Departament de Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya i de la promotora musical Tercera Via.

Per a més informació:

Mireia Grangé (625170535)
Josep Cartanyà (607602313)

temes_noticies: