Nota de premsa: La Plataforma exigeix la conservació del Parc

LA PLATAFORMA SALVEM LA PLAÇA DEL LLAURADOR ES MANTÉ FERMA EN EXIGIR LA CONSERVACIÓ DEL PARC

La Plataforma ciutadana Salvem la Plaça del Llaurador s’'ha reunit aquest dimecres per coordinar les noves accions que es realitzaran amb l’'objectiu de seguir treballant per preservar el Parc de la Plaça del llaurador, amenaçat per la intenció de l'’Ajuntament de Callosa de construir un aparcament subterrani en aquesta zona.

La Plataforma ha participat recentment en les reunions de l’'Agenda 21 de Callosa, proposant dos temes fonamentals que es debatran i es votaran en la pròxima reunió d’'aquest organisme, per a demanar el compromís de l’'Ajuntament:

  • Demanar el manteniment i la conservació de les zones verdes del poble, destacant la preservació de la Plaça del Llaurador.
  • Buscar alternatives a la construcció d’'un aparcament públic en una altra ubicació (que no fos la Plaça del Llaurador).

L’'assemblea de hui s'’ha realitzat a la Casa de la Cultura, amb l’'assistència de mig centenar de persones. S'’ha proposat presentar un escrit a l’'Ajuntament demanant el condicionament, reparació i millora de la zona verda i les instal·lacions infantils de la Plaça del Llaurador. La Plataforma espera un compromís ferm i definitiu de l’'Ajuntament i l’'equip de govern en el manteniment i foment d'’aquest espai públic. La Plataforma pretén així que es revitalitze aquest espai i que l’'estat lamentable en el que es troba actualment, pel mal manteniment de l’'Ajuntament, no siga l'’excusa per a la seua destrucció.

A més a més, la Plataforma ha decidit realitzar una Festa lúdica i reivindicativa en aquest espai, per a que la població puga gaudir del Parc i apreciar què es perdria si finalment l’'Ajuntament decideix executar aquesta obra.

Qui som?

La creació d'aquesta Plataforma sorgeix davant l'aprovació d'un estudi, per part del govern de l'Ajuntament de Callosa, del Projecte de construcció d'un pàrquing privat en sòl públic on està ubicat el Parc de la Plaça del Llaurador. Es tracta de la zona verda més important del poble que, a més a més, té un marcat caràcter patrimonial, emblemàtic per als callosins, donat que en la seua construcció participaren llauradors del municipi, que varen demostrar el seu ofici artesà en la construcció de marges, sent reconeguts en tota la comarca. En l'actualitat és un lloc de trobada imprescindible per als xiquets, joves i majors.

Salvem la Plaça del Llaurador
Email: salvemellaurador@gmail.com
Telèfon: 660467996

temes_noticies: