OSCAR BRIZ CELEBRA ELS SEUS 10 ANYS DE CARRERA EN SOLITARI CLAUSURANT EL FESTIVAL BARNASANTS

El proper diumenge 28 de març, el valencià Òscar Briz oferirà un concert antològic a la Sala Black Note (carrer de Polo i Peyrolon, 15) de València a les 20.00h. En un acte d'afirmació i unitat del territori cultural i lingüístic català, Barnasants tanca aquesta edició al País Valencià amb aquest gran protagonista, enregistrant la seva actuació per a la col·lecció Barnasants en viu. Serà un esdeveniment on l'artista de L'Alcúdia, amb els seus més de 20 anys de recorregut com cantant, compositor, arreglista i productor, aprofitarà per a repasar els seus últims 10 anys de carrera en solitari.

El repertori tindrà una hora i quaranta-cinc minuts de durada i contarà amb temes dels seus últims 5 discos en solitari: El Temps ja ha arribat 1999, primer disc en solitari amb l'acompanyament d' Els Cors d'Aram i primer disc cantat en valencià després d'èxits recollits al costat de The Beat Dealers o The Whitlams, en la seva època australiana. Purdesig editat al 2003 i amb el mateix equip que l'anterior, Identitat Aliena editat per Ventilador Music en el 2004 i produït per Toni Xuclà, Quart Creixent, també amb Ventilador Music, mereixedor de grans premis com l'Ovidi Montllor, Altaveu 2007, i finalista del premi Puig Porret, al 2007. Finalment Asincronia amb col·laboracions de Remigi Palmero, Roger Mas i Miqui Puig, editat al 2008 i premi Enderrock 2009, al millor disc de cançó d'autor.

Per al concert del Black Note, l'acompanyarà la seva banda habitual: Abraham Rivas a l'òrgan, la flauta, el piano, el saxo i harmonies; Xavi Alaman al baix elèctric, David Gadea a la percussió i Victor Traves a la bateria. A més, al directe hi participaran també diversos músics que han acompanyat a Briz durant la seva llarga trajectòria en solitari com ara, els bateristes Bernat Pellisser i Vicent Millo, els guitarristes Josep Maravilla ,Àlvar Carpi i Josep Perez, el baixista Nacho Villanueva i l'harmonicista J.C. Macià "el Noi".

El festival Barnasants es troba en plena activitat des que va obrir les seves portes el 15 de gener. Fins al 28 de març de 2010 hauran passat gairebé un centenar d'artistes per sales de tot Catalunya i el País Valencià. El secret de l'èxit en l'aniversari dels seus 15 anys no és altre que l'experiència, les encertades propostes musicals i l'ambició del projecte tot enriquint així artísticament aquest país. A més, cal destacar els directes que s'enregistren per a passar a formar part de la col·lecció Barnasants, com serà el cas d'Òscar Briz el diumenge 28 de març o la ja estrenada poesia de Gil de Bielma cantada i interpretada per Alejandro Martínez. Enric Hernáez i Albert Fibla què també participen a la col·lecció Barnasants, inspirada en el model Olympia de Paris.

Dades del concert:
Diumenge 28 de març de 2010
Lloc: Black Note / Valencia
Hora: 20.00h
Preu: 12€€
Reserva ant. 10€€ www.atrapalo.com

temes_noticies: