Dissabte es presenta En Moviment

Aquest dissabte, dia 27 de març, es presenta a la ciutat de València ‘En Moviment’. Serà a les 12 hores a les portes de les Corts valencianes (carrer de Navellos). Nombroses organitzacions de la societat civil, entre elles Valencians pel Canvi, donen suport a l’acte de presentació en societat de la nova plataforma cívica.

en moviment

Es tracta d’un moviment ciutadà d’acció política que vol reunir ”totes aquelles persones que, a partir de la reflexió, la reivindicació i la participació, proposen un projecte de País Valencià avançat i modern, essencialment democràtic, just i solidari, i actuen en la societat per a aconseguir-lo”. La gent d’En Moviment procedeix de diferents espais polítics, civils i socials, i ha arribat a aquesta plataforma ”des d’una reflexió política i de forma voluntària, sense que ningú els demane cap renúncia al seu ideari o militància”.

En Moviment pretén incloure totes les sensibilitats que procuren els objectius de progrés i canvi sociopolític. La nova organització treballa en xarxa “per a facilitar el suport mutu i amplificar la incidència del treball social que cadascú dels seus membres realitza en els seus àmbits habituals d’actuació i intervenció”.

Durant l’acte de dissabte, es col·locaran cadires al carrer, per tal d’imitar una sessió parlamentària. Portaveus de diferents col·lectius prendran la paraula per a expressar el seu suport a la iniciativa.

Més informació a http://valencianspelcanvi.net

temes_noticies: