La Comissió de la Dignitat convoca una protesta per la suspensió de l'emissió del reportatge "Monarquia o República?" per part de TV3

nota de premsa:

La Comissió de la Dignitat us convoca a una protesta per la suspensió de l'emissió del reportatge "Monarquia o República?" per part de TV3 que tindrà lloc a la Plaça Sant Jaume de Barcelona el dimecres 14 d'abril a les 20.00 hores.

La Comissió creu que és necessari denunciar el greu atac contra la llibertat d'expressió i els drets polítics per la suspensió de l'emissió del reportatge "Monarquia o República?" dut a terme pel prestigiós i premiat equip de TV3 format per Montsserrat Armengou i Ricard Belis (Premi Dignitat 2008).

Condemnem aquest acte contra els drets d'informació dels professionals de TV3 comès per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i n'exigim la rectificació i l'emissió del programa tal com ha estat realitzat per l'equip responsable, sense cap mena de censura.

Com a protesta contra aquest acte de censura es convoca als ciutadans i ciutadanes a expressar la seva condemna a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona el proper dimecres 14 d'abril a les 20.00 hores, on a més brindarem pel 69è aniversari de la proclamació de la República Catalana feta per Francesc Macià.

Comissió de la Dignitat. Barcelona - València 11 d'abril de 2010. Servei de premsa 665727329 - 625370661. www.comissiodeladignitat.cat

temes_noticies: