CONTEMPORÀNIUS:: Inauguració del primer festival Contemporànius amb Estramp Jaç

Després del Festival Tradicionàrius, la música al Centre Artesà Tradicionàrius no s’atura i durant el mes d’abril i maig de 2010, oferirà diferents activitats i cicles. Una d’aquestes activitats serà el nou cicle Contemporànius, un aparador de les noves propostes que estan emergint a cavall de la música tradicional i del jazz, la improvisació experimental, la música de cambra... Durant el cicle sonaran el “jazz d’arrel” d’Estramp Jazz (divendres, 16 d’abril), els es­tàndards plens de swing de Folkincats (divendres 23 d’abril), la fantasia sonora de Kaulakau (divendres 30 d’abril), la sinceritat expressiva de Domini Màgic (divendres 7 de maig) i la fusió de tècniques guitarrístiques de Toti Soler (divendres 14 de maig).

La primera d’aquestes actuacions serà el 16 d’abril a les 22h al C.A.T. amb el grup Estramp Jaç encapçalat per l’incansable Marcel Casellas.

Estramp Jaç

Divendres 16 d’abril 22h C.A.T.
Preu: 8€ Amics del C.A.T. 4€

estrampjaç
Després d’una llarga experiència en el camp de la improvisació, sobre el camp de la improvisació jazzística els uns, i sobre el repertori tradicional català els altres,el sextet Estramp Jaç, es reuneix per practicar el ‘jazz de rel mediterrània’. Això vol dir llançar-se a improvisar amb llibertat jazzística sobre patrons com el ball pla i el rebatut, el contrapàs o l’havanera i la rumba. Del Pirineu a l’Atles (Errabal, 2009) és el seu primer disc.

Components

Marcel Caselles: contrabaix

Alfons Rojo: Guitarra

Ivó Ollé: trompeta

Toni Rocosa: clarinet

Quico Samsó i Soler: percussió

Juantxe Aguiar: Violí

Per a més informació podeu consultar www.tradicionarius.cat

temes_noticies: