23 entitats vinculades a la immigració presenten per sisè any consecutiu l'acte "El català, llengua comuna", que se celebrarà el dia de Sant Jordi

Vint-i-tres associacions de persones immigrades i organitzacions de suport a les poblacions immigrades tornaran a celebrar per Sant Jordi l'acte "El català, llengua comuna". És una jornada que té com a objectiu destacar el català com a element d'inclusió de les persones nouvingudes i com a eina que contribueix a la cohesió social. L'acte començarà el pròxim 23 d'abril a les 10 del matí a l'escola Ferran Sunyer, i continuarà a les 17:30 de la tarda i fins la nit a la plaça Universitat de Barcelona.

Les activitats començaran a l'escola Ferran Sunyer, on s'hi realitzaran diferents tallers, com ara el del passaport de les llengües, el de xapes, el de manualitats i un espai de contacontes. Tot plegat finalitzarà amb la realització del trencaclosques El català, llengua comuna, que crearan els 300 alumnes del centre. A la tarda, les activitats es desenvolupen a la plaça Universitat de Barcelona, i la música, com ve essent costum, hi tindrà un paper central. A més, durant tot el dia hi haurà una carpa d'entitats, on aquestes informaran de les activitats que realitzen durant tot l'any.

més info ací

temes_noticies: