Es presenta la Fundació J. Ll. Blasco

Demà dissabte, dia 24 d’abril, es presenta en societat la Fundació Valencianista i Demòcrata Josep Lluís Blasco. Es tracta d’una entitat cívica que té per objecte difondre el pensament polític, social i cultural de Josep Lluis Blasco, així com de les persones i entitats que, com ell, han basat els seus ideals i la seua acció pública en la defensa de la llibertat, la democràcia, el nacionalisme i el progrés dels pobles i de les persones.

L’acte de presentació tindrà lloc al saló d’acte del complex esportiu-cultural de la Petxina (passeig de la Petxina, 42, de València), a partir de les 12 hores.

Josep Lluís Blasco va ser un referent ineludible en l’acció i el pensament nacionalista valencià del segle XX. Quasi deu anys després de la seua mort, els promotors de la Fundació afirmen: “Es fa imprescindible mantenir viva la seua memòria, amb els valors i el compromís cívic que el van distingir, des d’un organisme com aquesta Fundació, que pretén ser un instrument útil i eficaç per a la consolidació i l’extensió de les reivindicacions econòmiques, socials i
culturals valencianes, tant en les institucions públiques com en la societat”.

http://valencianspelcanvi.net

temes_noticies: