Noves mobilitzacions per TV3 aquest cap de setmana

Les mobilitzacions per a demanar que el senyal de TV3 i d’Aragón Televisión continuen aquest cap de setmana. D’aquesta manera les entitats cíviques agrupades en el Col·lectiu per TV3 als Ports, coincidient amb la 7ena edició de la Mostra de la Taula del Sénia, convoquen a la ciutadania a una sèrie d’activitats reivindicatives contra el tall de TV3 i Aragón Televisión a bona part de la comarca dels Ports.

La Mancomunitat de la Taula del Sénia és una demostració viva de que les fronteres administratives i polítiques establertes no serveixen per a separar sinó per a unir. Està conformada per localitats del nord de la província de Castelló, del sud de Tarragona i de Terol amb problemàtiques comunes a pesar de pertanyer a comunitats autonòmiques diferents i que estan aconseguint buscar solucions conjuntes a temes d’infraestructures o de promoció turística i econòmica.

Aquest marc d’interterritorialitat ha estat escollit per tal de continuar la sèrie de reivindicacions per TV3 que començaven dilluns passat en una concentració a la Placeta de l’Ajuntament de Morella i on es van donar cita més de 300 persones.

Actes
D’aquesta manera, aquest dissabte 12 de juny, “a les set i mitja de la vesprada es farà una cercavila reivindicativa que ixirà de l’Ajuntament i arribarà fins a la Plaça Colon”, segons apunten fonts del Centre d’Estudis. Allí, a les vuit, “es llegirà un nou manifest previ al concert d’Al Tall”, grup musical que presentarà el seu últim disc “Vergonya, Caballers, Vergonya”, activitat ja prevista dins del cap de setmana de la Mostra de la Taula del Sénia. A més, es començarà la campanya de recollida de signatures “a favor de la recepció de TV3 i Aragón Televisión a la comarca dels Ports”.

El dia següent, diumenge 13, durant tot el dia es replegaran signatures en la VII Mostra de la Taula del Sénia.

Unanimitat política per TV3
Per altra part, el Centre d’Estudis dels Ports “vol agrair públicament als dos partits polítics la unanimitat mostrada en el Ple municipal de Morella d’ahir i es felicita de que les necessitats del poble hagen passat davant les legítimes diferències polítiques”.

temes_noticies: