Tenim un repte.

Comunicat d'infotv

INFOTV TORNA. SI TU VOLS.

El maig del 2004, proposàrem un pacte a la societat valenciana: amb el suport econòmic dels ciutadans que volgueren ser-ne socis, posaríem en marxa un canal de televisió plural, de qualitat, professional i en valencià. I complírem eixe compromís. Gràcies als nostres accionistes i a molta més gent que ens va ajudar, InfoTV començà a emetre el juny del 2005 i durant tres anys fou una televisió de referència per a tots aquells ciutadans que buscaven informació veraç i digna i la pluralitat d’opinions que no trobaven en altres canals.

Però sense la llicència de TDT que ens negaren, haguérem de cessar l’emissió el juny del 2008.

Ha passat ja algun temps de tot això, però continuem pensant que encara fa falta una televisió diferent, que escolte i deixe parlar a tots,que no manipule la realitat, que no amague les notícies i que respecte la nostra llengua i la nostra cultura.

Per això volem rellançar el nostre projecte en Internet, l’únic àmbit on no ens faran callar.

Però tornem a necessitar molta ajuda. Més que mai. I esta volta, en forma de subscriptors. Perquè en les circumstàncies socials i polítiques
que hi ha al nostre país, la publicitat no pot ser l’únic suport econòmic per a un mitjà com InfoTV.

Necessitem un mínim de 100.000 euros a l’any. Per això, busquem almenys 1.000 persones disposades a pagar, per terme mig, només 27 cèntims al dia, 50 euros cada sis mesos, 100 euros a l’any. A canvi, ens comprometem a oferir-te cada dia eixes notícies, anàlisis i opinions que no trobaràs en altres mitjans audiovisuals. Eixe és el repte.

InfoTV canvia per ser ara infotelevisio.com, però el joc net i el compromís de servei públic són els mateixos. Per oferir-te tots els colors de la llibertat. Per obrir espais. Per fer les notícies com tu vols. I només per 27 cèntims als dia.

imprimeix este full, reparteix-lo a amics i coneguts, emplena’l i envia’l a InfoTV. Carrer de Salamanca, 27, porta 10. 46005 València. O bé per correu electrònic a info@infotelevisio.com

AdjuntMida
PDF icon tsf_form_distribuit.pdf856.1 KB
temes_noticies: