XLII UNIVERSITAT CATALANA D’ESTIU

XLII UNIVERSITAT CATALANA D’ESTIU
del 16 al 24 d'agost del 2010
Liceu Renouvier — Prada (Conflent)
més informació a www.uce.cat

La Universitat Catalana d’Estiu se celebra a Prada, a la comarca del Conflent, des de fa quaranta-dos anys i ha estat sempre un espai de llibertat i de trobada d’estudiants, professors, professionals, polítics i assistents en general dels vuit territoris que conformen els Països Catalans: l’Alguer, Andorra, el Carxe, el Principat de Catalunya, Catalunya Nord, la Franja de Ponent, les Illes Balears i el País Valencià. Durant nou dies Prada intensos Prada acull una de les manifestacions culturals de més pes i projecció de Catalunya Nord i s’hi poden sentir tots els accents de la nostra llengua.

És una universitat oberta a tothom: els més menuts fins a catorze anys van a l’Esplai, de quinze a disset anys van a la Universitat Jove, i de divuit en endavant (sense cap límit d'edat) participen als cursos, seminaris, jornades, tallers, debats, actes commemoratius, homenatges, excursions, espectacles de teatre, música clàssica, música tradicional, rock, cançó i cinema.
Els que hi van per primera vegada hi tornen, i els que ja hi han anat saben què és sentir-se part dels Països Catalans, als peus de l’imponent Canigó