Grup de Balls i Cultura Popular

El grup de Balls i Cultura Popular som un conjunt de persones que, dins l’Espai País Valencià, tenim interès en tot allò relacionat amb la cultura tradicional valenciana. Més enllà de limitar-la al reducte folklòric, concebem aquesta part de la nostra cultura com una cosa viva i, com a tal, el nostre objectiu és dignificar-la i donar-la a conèixer.

Instruments música tradicional

De moment, hem començat per la part musical i per això organitzem cursos de balls tradicionals valencians i hem començat a muntar una rondalla. A banda d'aprendre a dansar i tocar balls coreografiats a l'estil dels dels grups de danses del nostre país, també toquem i ballem seguidilles, jotes, malaguenyes, fandangos i boleros de manera lliure, és a dir, sense una estructura tancada, tal i com feien els nostres iaios per muntar
un bon sarau.

Ballada Sant Martí

Si voleu muntar al carro sou més que benvinguts, no ja només pel que fa a la música o al ball, sinó en qualsevol altra manifestació de la cultura popular del nostre poble com són la literatura de tradició oral, els oficis tradicionals i el llarg etcètera que en podríem fer.

Contacte:

temes_noticies: