Nous tallers de balls tradicionals valencians a l'Espai

Hola gent!

Com aneu de ballera? Teniu ganes de tornar a suar la cansalada? Dilluns 4 d'octubre reprenem els tallers de balls tradicionals valencians, enguany en tres nivells i en els horaris següents:

- Iniciació, dilluns de 20h a 21h:
Destinat a tota aquella gent que no haja ballat mai o que tinga nocions molt bàsiques. Começarem des de zero, amb l’un-dos-tres i amb balls senzills com la jota, la seguidilla i algunes malaguenyes.

-Mitjà, dijous de 20h a 21h:
Tots aquells que vau vindre l’any passat o que ja hàgeu ballat alguna vegada, encara que faça temps, este és el vostre. Començarem repassant el que vam fer l’any passat (jota, seguidilla, malaguenya) i anirem aprenent balls nous (boleros i malaguenyes o uns de comptes) i passades més complicades dels balls que ja sabem.

-Avançat, dijous de 21h a 22h:
Destinat a aquelles persones que saben ballar els balls del nivell mitjà o que ballen en grups de danses. La idea és, a banda de seguir aprenent passades més complicades de tots eixos balls per ballar-los de manera improvitzada, començar a muntar un repertori per poder fer mostres en festes o en qualsevol altre esdeveniment.

Enguany hem fixat un màxim de 15 persones per grup, per tant, afanyeu-vos a apuntar-vos, perquè la inscripció serà per orde d’arribada dels correus fins que s'acaben les places. El preu dels tallers continua sent el mateix, gratuït per a socis i 10 euros al trimestre per a no socis.

Per apuntar-vos, escriviu un correu a ballstradicionals@espaipaisvalencia.org indicant:
-A l’assumpte el vostre nom i el nivell, a l’estil de Assumpte: Tòfol-mitjà.
-Al text del missatge, el vostre nom i si sou socis o no.

En el cas que encara no sigueu socis i vulgueu fer-vos-en, adjunteu al correu l’imprès de soci que podeu trobar a http://www.espaipaisvalencia.org/node/4 . La quota és de 20€ trimestrals.

Recordeu que si voleu estar al corrent de tot el que fem, com tallers puntuals de castanyetes, tallers de cap de setmana, etc. tenim grup al Facebook!
http://www.facebook.com/group.php?gid=108020142552848

Que comence el ball!

P.D. Disculpeu si vos arriba la informació per més d’una banda.

temes_noticies: