Ja podeu veure el tràiler del projecte Ja en tenim prou

Ja podeu veure el tràiler del projecte Ja en tenim prou i reenviar-ho a la vostra agenda si coincidiu en la necessitat de moure l'opinió i la crítica sobre la situació actual del País Valencià i la necessitat de traure el PP de les institucions en les properes eleccions autonòmiques.

Espai País Valencià també col.laborarà en la difusió
del vídeo "Ja en tenim prou" ; us mantindrem informats.

Com ja sabeu l'estrena és el 26 d'abril en diversos llocs, i també a Barcelona, Espai País Valencià, passarà el vídeo a partir d'aquesta data.

Aquesta és la seua presentació

Ja en tenim prou és un projecte col·lectiu, una plataforma que s'ha format amb l'objectiu de produir curts audiovisuals i una pel·lícula per a moure l'opinió i la crítica i promoure – des de la independència de tots els partits polítics - el vot progressista per a desallotjar el PP de les institucions el pròxim 27 de maig.

Volem contribuir a canviar el mal govern per una altra política que respecte la ciutadania i el territori.

Compartim l'opinió que ens trobem en una situació d'emergència i que quatre anys més del PP, exercint el poder absolut que hem hagut de patir durant dotze anys (setze en el cas de la ciutat de València), poden acabar de destruir el que ens queda de país, poden continuar menyspreant la ciutadania i convertir-nos en un parc temàtic per als seus negocis i les seus mentides.
Per tot això, entenem que promoure el vot i anar a votar en les properes eleccions és una decisió profundament moral de la qual no podem desentendre'ns.

La manera que tenen d'entendre el poder i de gestionar els assumptes públics els podeu veure a través de la cinquantena de curts que formen el projecte i de manera resumida en la pel·lícula.

Cal ajuntar tots els esforços, tota la ràbia i el desànim, i convertir-los en un riu de voluntats, perquè no puguen continuar fent la seua.

temes_noticies: