A la venda les entrades del concert Clip Inquiet

El pròxim 18 de novembre a la Sala Mirror de València “Els Amics de les Arts” i “Aspencat” seran els encarregats de portar la festa dels videoclips en valencià.


La venda d'entrades del concert es realitza a Ca Revolta i Centre Social Terra a València i Casa de Cultura i Casa Jove La Torta de Picassent. Les entrades estan a la venda per 7 euros en venda anticipada i amb el carnet de la UV i UPV, i per 10 euros en taquilla. La festa Clip tindrà lloc el proper 18 de novembre a la sala Mirror de València, i comptarà amb l’actuació d’Els Amics de les Arts i d’Aspencat. Abans de les actuacions, es projectaran els 8 videoclips seleccionats per l’organització per a participar al Festival. Aquesta festa forma part de la secció Clip, la part musical del Festival de Cinema en Valencià Inquiet.

L’Inquiet aposta un any més per fer de la música un element fonamental en la presència del valencià al món audiovisual. D’aquesta forma, la secció Clip és una plataforma per a promoure els videoclips fets en la nostra llengua, que s’adreça als directors i directores i a les promotores de música en català i valencià en qualsevol dels gèneres i estils musicals.

El jurat de la secció està format per representants del món de la música de tot l’àmbit lingüístic, i atorgarà el premi al millor videoclip, que rebrà l’estatueta inquieta i un premi econòmic de 1.000 euros. Els participants lluitaran per ser el millor clip en valencià, guardó que ja van rebre Refree (2006), Antònia Font (2007), Le Petit Ramon (2008) i Clara Andrés (2009). A més a més, un dels clips rebrà també el Premi del Públic, mitjançant les votacions que es realitzaran a aquesta mateixa web.

Els videoclips que opten enguany a emportar-se els guardons són:

CANÇÓ PER A UNA OPERACIÓ A COR OBERT de MI#_ Direcció: Xerra Torres
EL TIO TONI de Els pabordets_ Direcció: Mª Carme Giner Roig
LA CILETA de Miquel Gil_ Direcció: Toni Canet
L’AMOR ÉS AH! d’Élena_ Direcció: Paloma Zapata
LES COSES d’Agraviats_ Direcció Antoni Castelló
LES PERSONETES HUMANES de Compartir Dóna Gustet_ Direcció: Dani Belza, Antonio Rodrigo i Marc Sempere
NI UN DIA MÉS de Snipers_ Direcció: Enric Pérez de Gràcia
TREBALLARÉ EL TEU COS de VerdCel_ Direcció: Daniel Olmo Boronat

temes_noticies: