Sí al Valencià

El Consell pretén eliminar la línia en valencià a l'ensenyament i reduir la presència de la nostra llengua a un 33% de les classes.

Davant aquests fets, representants del sector educatiu, sindicats, partits polítics, entitats i institucions culturals donen suport al manifest d'Escola Valenciana a favor de l'ensenyament en valencià i d'un model plurilingüe de consens fet amb criteris pedagògics, i exigeix la retirada immediata de l'esborrany presentat per la Conselleria d'Educació.

Escola Valenciana anuncia un calendari de mobilitzacions que s'allargaran fins la retirada del decret, prologant el moviment de protesta fins els curs que ve si és necessari.

PARTICIPA!

De moment es plantegem les següents accions:

- Assistència massiva a les Trobades d'Escoles en Valencià que se celebren dissabte 4 a Ibi (l'Alcoià) i Relleu (la Marina Baixa)

- Adhesió al document: "L'escola valenciana, un model per una educació plurilingüe", elaborat per la Unitat per l'Educació Multilingüe de la Universitat d'Alacant.
http://escolavalenciana.com/categorias/index/429

- Assistència a les concentracions convocades amb el lema "Sí al valencià" del proper dijous 9 de juny a València, Alacant i Castelló

- També pots fer-te voluntari de les mobilitzacions

Més info a: http://www.escolavalenciana.org/sialvalencia/

Sí al valencià!

AdjuntMida
PDF icon manifest sí al valencià.pdf40.67 KB
temes_noticies: