Diumenge 19 de juny: Trobada de valencians i valencianes a Barcelona

A les 14h al parc de la Ciutadella a la dreta de l'estany

Des de l'Espai País Valencià hem pensat que estaria bé fer una trobada dels valencians i valencianes que vivim a Catalunya abans que arribe l'estiu, quan la majoria de nosaltres baixem als nostres pobles.

Sovint, quan organitzem activitats a la seu o al carrer, coneixem molta gent que ens pregunteu què fem, on som... però com que estem amb el cabet a la faena, és difícil entaular una conversa tranquil·la, per a conèixer-nos més personalment. Igual passa quan fem assemblees, que bàsicament dediquem a resoldre coses pràctiques sobre les activitats que fem.

Som conscients que això a vegades talla un poc a l'hora de participar més activament en l'associació, i fins i tot pot donar la sensació que som un poc tancats. Res més lluny d'això... Nosaltres vam nàixer arran d'un sopar que es va convocar per Internet fa ja set anys i que va ajuntar gent de tota mena, però que tenia ganes de fer coses a Catalunya per mostrar l'altra realitat valenciana que no arriba pels mitjans de comunicació: la mediambiental, la cultural, la literària, la musical...

És per això que vos proposem una cosa semblant per al pròxim dia 19 de juny: un dinar al parc de la Ciutadella (mirant cap al mar, a la zona de la dreta de l'estany) oberta per a tot el qui vulga vindre, valencians o no, i on podeu dur la parella, els gossos, els xiquets, o els instruments per tocar amb la xaranga "La Mentireta" amb la rondalla, o amb els dolçainers de Borumballa, que segur que alguns d'ells també estaran per allà.

Per acabar la jornada hi ha dos propostes:

A les 17h, la manifestació del Moviment 15M i molts de nosaltres també anirem.
A les 21h a la taverna valenciana la Terreta de Gràcia, actua Toni de l'Hostal i també molts anirem a vore'l després de la mani.

Esperem vore-vos per allà!

A banda d'això, este cap de setmana l'Ateneu Popular Octubre dedica unes jornades divendres, dissabte i diumenge al País Valencià en què es passen documentals, dissabte 18 toca Pau Alabajos i diumenge es fa una paella, així que vos animem també a participar. Ací teniu la programació.

Espai País Valencià

Data i hora esdeveniment: 
Dg, 19/06/2011 - 14:00 to 23:59