Exposició CoNNtra a l'EPV

Del 10 de febrer al 23 de març, l'exposició CoNNtra serà a la seu de l'EPV i es podrà visitar de dilluns a divendres de 18h. a 21h.

Aquestb divendres dia 10 de Febrer a les 20h, us convidem a la inauguració de l'exposició.

Cartell

Descripció:
CoNNtra neix del caos i del flux d'informació durant el 2009, amb el desig de redibuixar les escenes diàries polítiques i socials que afecten directament o indirectament l'espai que habita.
Apassionada pel sentit múltiple, reactualitzable i ocult del que parla, ha trobat en l'humor el mitjà més terapèutic per poder suportar el cinisme de la nostra època. El joc del dibuix habita l'espai de la interrogació, de la recitació i per fi el moment en què la reapropiació del sentit nefast pot arribar a ocupar un sentit còmic.
La mostra que s'exposa a l'Espai País Valencià està composta per alguns dels dibuixos que CoNNtra ha realitzat en els últims mesos per al http://ydijo.wordpress.com/, el Setmanari La Directa o alguns dels últims treballs litogràfics per al llibre d'artista "En El meu" que s'exposarà en la pròxima Fira de llibres d'artista en l'espai Santa Mònica.

Més informació sobre CoNNtra: http://ydijo.wordpress.com/

AdjuntMida
Image icon cartell expo.jpg200.71 KB
Data i hora esdeveniment: 
Dv, 10/02/2012 - 20:00 to 22:00