Manifest EPV en suport a les protestes a València

Des d’Espai País Valencià volem comunicar el nostre suport a les protestes que estan duent a terme els alumnes de l'IES Lluís Vives de València, així com mostrar-los la nostra solidaritat per la reacció policial palesament desproporcionada que han sofert, i que és més pròpia d'altres èpoques i règims que no d'una democràcia consolidada com pretén ser la nostra.
logo mani

En un país on els polítics corruptes campen lliurement i els grupuscles d'extrema dreta ataquen de forma impune i reiterada les seus de les entitats progressistes i valencianistes, no es pot consentir la repressió violenta de manifestacions d'estudiants -molts d'ells menors d'edat- que només reivindiquen una educació pública digna.

Per tot això, manifestem el nostre suport als estudiants i el nostre rebuig a les agressions que han patit. A més a més, demanem a la delegada del Govern espanyol al País Valencià, Paula Sánchez de León, que ature la violència policial immediatament i que dimitisca del seu càrrec com a responsable màxima d’aquests fets.

Així mateix, convidem a tota la societat a rebel•lar-se davant aquests esdeveniments i participar en les diferents concentracions que estan tenint lloc a molts indrets del país.

Espai País Valencià
A Barcelona, el 21 de febrer de 2012

AdjuntMida
PDF icon Manifest EPV.pdf58.89 KB
Image icon logo mani.jpg15.01 KB
temes_noticies: