Espai País Valencià, Col·laborar en temps de crisi

Benvolguts amics/es

Com sabeu, estem immersos en una greu crisi econòmica que ens afecta a tothom. No només a nosaltres com a persones, també a les Institucions públiques que realitzen retallades, també a les associacions i entitats que ens dediquem a cobrir el buit cultural que les institucions públiques no cobreixen. Dintre d’aquest context, l’Espai País Valencià, es veu afectat i som conscients que per continuar realitzant la nostra tasca ens hem de REINVENTAR.

Per reinventar-nos hem decidit realitzar un doble Pla de Viabilitat, en primer lloc hem decidit col·laborar amb altres entitats per generar les sinèrgies necessàries per continuar treballant, en segon lloc, us demanem la vostra col·laboració, el vostre ajut per tal que treballant junts, pugam posar en marxa aquesta nova etapa que comença.


Col·laboració amb altres entitats

L’Espai Col·labora habitualment amb altres entitats per posar en marxa les seves activitats, amb Federació Escola Valenciana (a la qual EPV està ja federada), Gent de la Terra, el Rolde Aragonès de Barcelona i Sa Sargantana per realitzar el Despertafolk, la CAL i la Coordinadora de Joves de Gràcia, per portar a terme el Correllengua de Gràcia, el Centre Artesà Tradicionàrius per realitzar concerts i exposicions, La Torna i moltes altres associacions amb qui col·laborem puntualment segons les activitats.

Volem comunicar-vos una nova col·laboració que hem engegat i que esperem siga molt profitosa i estable en el futur. Parlem de la col·laboració de l’Espai amb la Casa de València de Barcelona. Aquesta entitat, fundada en 1927, havia estat el centre de referència dels valencians i valencianes a Barcelona.

En aquests moments, la Casa de València de Barcelona, compta amb una nova Junta directiva, més propera a l’Espai, i que fa possible aquesta col·laboració, engegant dintre d’aquesta Casa, un seguit d’activitats de les que a continuació us informem.


Necessitem la Vostra Col·laboració

L’Espai País Valencià realitza múltiples activitats que necessiten de la vostra col·laboració. Podeu col·laborar amb l’Espai de moltes maneres que us exposem a continuació.


Pensa, Decideix i Treballa amb l’Espai

Necessitem persones disposades a oferir les seves idees culturals i portar-les a terme dintre de la nostra associació, persones disposades a col·laborar i treballar amb l’Espai organitzant activitats culturals. Si voleu posar a la disposició de la cultura el vostre temps poseu-vos en contacte amb l’Espai.


Gaudeix amb l’Espai

Podeu col·laborar amb nosaltres participant de les activitats que l’Espai porta a terme, venint a gaudir de la VIII Setmana Cultural o apuntant-vos a les activitats que us oferim a continuació:

Alhora, l’Espai us anima a participar de les activitats que ha engegat la Casa de València, en aquesta Casa es realitza l’activitat de Danses, i alhora es realitzen altres activitats com són:

  • Un Taller de Teatre posat en marxa per l’actor Elies Barberà
  • Un Taller de Rondalla
  • La Colla de Dolçaines Borumballa


Ajuda’ns a Difondre les activitats de l’Espai

L’Espai és una associació que no té accés als mitjans de comunicació convencionals, per aquest motiu, ens costa molt donar a conèixer les activitats que realitzem, us demanem que col·laboreu amb nosaltres en la difusió de les activitats de l’Espai realitzant unes accions molt senzilles:

La vostra col·laboració en la difusió de les activitats és fonamental perquè aquestes siguen un èxit i poder continuar realitzant-les.


Col·labora econòmicament amb l’Espai

Com podeu imaginar l’Espai no és aliè a les dificultats econòmiques, la manca de subvencions afecten a totes les associacions, i ara, hem d’aconseguir ser autosuficients econòmicament. Per aquest motiu, podeu col·laborar econòmicament amb l’Espai de diverses maneres:

  • En primer lloc participant de les activitats de l’Espai, per fer-les sostenibles
  • També us podeu fer socis de l’Espai.
  • Per finalitzar també us podeu fer amics d’escola Valenciana, fent-vos amics d’Escola també contribuïu a fer possible el nostre projecte. Alhora l’Espai té una quota de socis especial pels “amics d’Escola”.

Moltes gràcies per la vostra Col·laboració. Us esperem a tots!


------

Espai País Valencià

http://espaipaisvalencia.org

info@espaipaisvalencia.org

temes_noticies: