Unes activitats que us vindran de gust

Des de gener de 2012, Espai País Valencià col•labora amb la Casa de València a Barcelona. Des del març estem tirant avant una programació d'actes en divendres (almenys dos divendres al mes). En alguns d'estos actes hem col·laborat l'Espai i la Casa, per exemple, en la magnífica Llegida d'El Virgo de Vicenteta o en el Sopar Estellés o, més recentment, en el I curs de Clown. La intenció és seguir en esta línia que ve clarament marcada amb les activitats d'este novembre, en què hi haurà dues actuacions de nivell:

  • Este divendres, dia 9, a les 21h, al Saló Mediterrani de la Casa tenim l'actuació de Maria Juan (ontinyentina i guanyadora en dues ocasions del Circuit de Café Teatre de València. Poca broma!), amb l'espectacle titulat L'amor fot... però no mata.
  • I el divendres, dia 30, a les 21h, i també al Saló Mediterrani tindrem l'actuació de Feliu Ventura en un concert acústic i íntim en què repassarà les cançons de Música i lletra i de discos anteriors.

El preu de les actuacions és de 4€ per als socis tant de Casa de València com d'Espai País Valencià i 8€ per als no socis.

Pensem que la programació és encoratjadora per a tots i ho serà més si les actuacions van tenint un públic fidel i de qualitat com vosaltres mateixos que les sabreu gaudir més que ningú.

Tenim noves activitats per al mes de desembre i gener i febrer i...

Comptem amb vosaltres i esperem que feu la màxima difusió d'aquests actes per a que siguen un èxit de públic.

temes_noticies: