Assemblea Anual Espai País Valencià (assemblea oberta) amb gaspatxada

Un any més fem la nostra Assemblea Anual, però aquesta vegada farem un complet. Aquest dia, serà un dia on puguem parlar amb tranquil•litat de temes claus com: millorar el finançament, millorar la difusió, consolidar una forma de treballar més operativa, decidir un calendari d’actes per al 2014, començar a treballar en la Setmana Cultural i captació de nous socis, etc

Fixem la data per l’assemblea el 14 de desembre a Casa Valencia. Intentarem crear un ambient de germanor, gaudirem d'un esmorçar, d’una gaspatxada i després de dinar, d'activitats de fi de trimestre dels tallers de Casa València.

Volem que aquesta jornada represente un impuls clau per l’esdevenir de l’Espai País Valencià: l’any 2014 i més enllà. Per aquest motiu, vos demanen a tots que RESERVEU L'AGENDA PER AL 14 i qui esteu fora de Barcelona eixe dia, s’animeu a tornar eixe cap de setmana.

No només treballarem perquè com sabeu, quan fem les coses a la valenciana, el bon rotllo i la festa no hi falten!

Vos esperem el 14!

El PREU de l'esmorçar i el dinar és de 10 euros. Cal RESERVAR a info@espaipaisvalencia.org o be en aquest doodle escrivint el teu nom i cognoms:
http://doodle.com/d2ws9mtg5wkcasf7

Data i hora esdeveniment: 
Ds, 14/12/2013 - 10:00 to 19:30