Passi de fotos del Grup de Muntanya EPV

Text descriptiu de la imatge

Heu sentit mai la dita 'Qui coneix la terra, l’estima'? Al Grup de Muntanya de l’Espai País Valencià, de tant en tant, ens ajuntem uns quants per fer això mateix. Molts de nosaltres tampoc no ens coneixíem abans d’haver fet la primera excursió junts, i ja en van un cabàs!

Sabem que sou molts els que us agrada la muntanya, descobrir el país, la història, les persones, la natura, els cims, les valls, els rius, els pobles... I, per això mateix, un dia vau decidir apuntar-vos a la llista de correu del Grup de Muntanya. Però, potser per mandra, potser per vergonya, potser perquè mai us quadrava a l’agenda, heu anat deixant passar convocatòria rere convocatòria sense decidir-vos a vindre en cap ocasió. Doncs bé, aviat tindrem una altra oportunitat per ajuntar-nos! Si teniu molts plans per al 2014, feu-vos un forat el proper divendres 24 de gener a les 20h. Us esperem a Casa València (C/ Còrsega, 335), on farem un passi de fotos de les eixides que hem fet fins ara, així com una explicació dels projectes que tenim per als propers mesos. És sols un pretext perquè us acosteu, ens saludeu, ens coneixeu, xarrem... No cal portar roba de muntanya, ni botes, ni impermeable, només ganes de trobar-se i passar una estoneta entre gent a qui li agrada fer el mateix que a tu.

I si encara necessiteu alguna raó més per treure el cap, sapigueu que, si veniu, el divendres no caldrà que penseu en què us fareu per sopar, ja que en acabar la presentació hi haurà una exquisida i copiosa “picadeta” per a tothom!

Us esperem!

Grup de Muntanya de l’Espai País Valencià

**En Casa València, C/ Còrsega 335, L3 i L5 (Diagonal)

Data i hora esdeveniment: 
Dv, 24/01/2014 - 20:00 to 21:00