PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EL VIATGE QUE ARRIBA”

La Casa de València acull el pròxim dijous 27 de març, a les 20.30h, la presentació del llibre “El viatge que arriba. Amb la motxilla per Bolívia i el Perú”, de Lluc Avellan, editat per l’Eixam Edicions.

El viatge que arriba

L’autor de l’obra, el periodista valencià Lluc Avellan (l’Alcúdia, 1980), presenta el seu primer llibre en el qual relata les vivències com a viatger, a través de la crònica periodística, després de recórrer Bolívia i el Perú durant tres mesos. El resultat de l’experiència compta amb la particularitat que, qui relata el viatge, és alhora autor i protagonista.

Seguint les passes de Lluc Avellan, ens endinsem en l’altiplà andí, penetrem els boscos tropicals de Coroico, passegem grans ciutats com ara La Paz o Lima, descendim a les mines de Potosí, fem senderisme fins tocar els 5.000 metres d’altitud en una expedició a l’Illampu, recorrem el salar màgic d’Uyuni, naveguem pel Titicaca fins arribar a l’Illa del Sol, descobrim a peu el Machu Picchu, davallem al canó del Colca, ens perdem pel desert peruà i posem el punt final als manglars equatorials, entre moltes altres aventures.

Amb un estil directe i sincer, l'autor ens acosta a les particularitats d’aquests països amb l’espontaneïtat que dóna escriure des dels llocs dels fets. “El viatge que arriba. Amb la motxilla per Bolívia i el Perú” s’il•lustra amb imatges úniques captades per l’autor amb la càmera de fotos que l’acompanya pertot arreu. A l’acte de presentació, comptarem amb la projecció d’aquestes imatges.

Us hi esperem!

AdjuntMida
Image icon Pres. Casa VLC.jpg939.76 KB
Data i hora esdeveniment: 
Dj, 27/03/2014 - 20:30 to 22:30