Projecte "10a Setmana Cultural"...Col·labora!

Hem posat en marxa una campanya per tal que tots els nostres socis i gent que ens vullguen donar suport, col·laboren i participen en la celebració de la Jornada de Cultural Popular (17 de Maig) dins del marc de la nostra 10a Setmana Cultural del l'Espai País Valencià a Barcelona.

ESPAI PAÍS VALENCIÀ: 10 ANYS FENT ESPAI, 10 ANYS FENT PAÍS!

Des del naixement de l'ESPAI PAÍS VALENCIÀ al desembre de 2004, el seu projecte insígnia ha sigut la Setmana Cultural Valenciana, i enguany celebrarem la seua desena edició.

L'Espai País Valencià a Barcelona pretén mostrar a la societat del Principat de Catalunya alguns aspectes de les realitats cultural, mediambiental i socio-política valencianes.

L'objectiu principal és intensificar els vincles i el coneixement mutu entre els diversos territoris de parla catalana, i fer arribar al Principat una visió més plural de la societat valenciana, defugint de tòpics i trencant algunes barreres mediàtiques que massa sovint impedeixen la circulació fluïda d'idees i de creació artística entre els nostres territoris.

Aquest any volem celebrar el nostre desè aniversari amb una PROGRAMACIÓ COMPLETA en la qual trobaràs: xerrades, presentacions de llibres, espectacles teatrals, tast de vins, tallers, entre d'altres. I sobretot, la JORNADA DE CULTURA POPULAR AL CARRER del proper dissabte 17 DE MAIG on podràs gaudir durant tot un dia de la CULTURA VALENCIANA més viva: danses tradicionals, colla de dolçainers, paelles populars, xaranga i els concerts amb formacions vingudes del País Valencià. Quan tinguem tancada tota la programació la compartirem aquí amb tu.

Aquest projecte necessitarà la TEUA COL·LABORACIÓ per acabar de finançar activitats com:

  • L'edició d'un DISC amb els grups que han passat pels nostre escenari durant aquests 10 anys.
  • Producció de SAMARRETES commemoratives del nostre 10è aniversari.
  • Lloguer d'un EQUIP DE LLUM I SO per la Jornada Popular.
  • CONCERT de La Gira a Barcelona 2014.
  • ALTRES despeses de la programació de la Setmana Cultural Valenciana.

Hem creat una CAMPANYA a la plataforma de finançament col·lectiu totSuma per poder aconseguir els 2.000 euros que necessitem per tirar endavant la logística i organització de tota la Jornada. Hi ha diferents tipus d'APORTACIONS amb les seues corresponents RECOMPENSES.