Ruta circular per Sant Llorenç de Munt, passant pel Castellsapera, el Montcau i la Mola

La primera ruta organitzada dins els actes de la setmana cultural va ser tot un èxit! Temps fantàstic i companyia immillorable!

La ruta la vam començar des de Can Robert (algunes complicacions per trobar el punt d’inici… però tot es va resoldre sense més importància). Allí vam agafar el camí direcció la Torre de l’Àngel fins arribar a la riera. Remuntant la riera vam arribar a ca la Barata per agafar el camí Ral de Manresa per coronar el primer cim...el Castellsapera, tot i que finalment aquest el vam saludar des de baix, ja que ens varem passar el desviament però encara quedava molta feina per endavant!

Decidits a que el següent no se’ns passés, vam tirar pel GR-5 fins trobar el desviament per, ara sí coronar el Montcau (1.056m.). Les vistes d’un cim a l’altre molt boniques amb Montserrat vigilant-nos de prop...

Satisfets de la mostra gesta i amb més energia que al principi vam emprendre la carena del Pagès fins arribar a la Mola (1.103m.), però de camí encara ens quedava un regalet per veure...la cova del Drac.
Un cop a dalt de la Mola ja només ens quedava acabar de fruir del paisatge i la companyia amb una agradable baixadeta fins arribar al punt d’inici.